I dag er der 
0
0
 ledige job på Gymnasieskolejob

FAQ


 

Spørgsmål om jobagenter


Hvordan opretter jeg en jobagent?
Der er to måder at oprette en jobagent på. Du kan enten klikke på menupunktet "Opret jobagent" i menuen ovenfor eller udføre en jobsøgning og gemme den som jobagent ved at klikke på "Opret jobagent".

Kan jeg gemme en jobagent uden at være logget på?
Du behøver ikke være logget på for at oprette en jobagent. Det eneste, du skal skrive, når du opretter en jobagent, er din e-mailadresse.

Hvorfor kan jeg ikke logge på min jobagent?
Det er ikke muligt at logge ind på en specifik jobagent. Hvis du ønsker at styre dine jobagenter samt benytte dig af de mange muligheder, Gymnasieskolejob tilbyder, så skal du oprette en brugerprofil på Gymnasieskolejob. Med en brugerprofil kan du bl.a.:
- Få overblik over dine jobagenter (også dem du tidligere har oprettet med din e-mailadresse)
- Omdøbe, køre (se søgekriterier) eller afmelde dine jobagenter
- Uploade dokumenter, der er relevante for din jobsøgning (fx ansøgninger og CV)

Klik her og opret en brugerprofil på Gymnasieskolejob

Hvordan redigerer jeg min jobagent?
Start med at logge ind på ”Min side” og klik herefter på linket ”Mine jobagenter”. Fra oversigten over dine jobagenter kan du omdøbe eller slette dem. Ønsker du, at se søgekriterierne i en jobagent, klikker du på knappen ”Kør” ud fra jobagenten på listen.

Hvordan sletter / afmelder jeg min jobagent?
Du sletter din jobagent ved at klikke på linket ”Afmeld jobagent” nederst i den jobagent, som er sendt til din e-mailadresse.

Hvordan sletter / afmelder jeg min jobagent, hvis jeg har en brugerprofil
Log ind på ”Min side”, gå ind på ”Mine jobagenter” og vælg fra oversigten over jobagenter hvilken der skal slettes. Du kan også tilgå listen over jobagenter fra linket i din jobagent e-mail.TILBAGE