I dag er der 
0
0
 ledige job på Gymnasieskolejob

FAQ


 

Spørgsmål om søgninger


Hvordan gør jeg min søgning mere målrettet?
Har du lavet en fritekstsøgning på eksempelvis ”lærer”, får du vist alle annoncer relaterede til lærerstillinger i hele landet. Du kan så bruge filtrene til højre til at målrette søgningen, så det eksempelvis kun er stillinger i Storkøbenhavn og på fuld tid, der vises.
I drop-down-menuen, hvor der står ”Relevans”, kan du sortere i annoncerne efter enten dato for oprettelse eller relevans i forhold til dine søgekriterier.

Kan jeg søge på flere ord samtidig?
I søgefeltet til fritekstsøgning kan du godt skrive to eller flere søgeord. Gymnasieskolejob vil så først søge efter jobannoncer, der matcher begge ord og dernæst jobannoncer, der matcher ét af ordene. Eksempelvis vil en søgning på ”lærer dansk” give et resultat, som først viser jobannoncer, der matcher både ”lærer” OG ”dansk” og dernæst jobannoncer, der matcher ”lærer” ELLER ”dansk”.

Kan jeg få mit resultat vist på et kort?
I alle jobannoncer vises arbejdspladsens beliggenhed på et kort i den midterste spalte. Du kan forstørre kortet ved at klikke på ”Større kort” nedenunder det.

Kan jeg udelukke ord fra min søgning?
Du udelukker ord fra søgningen ved at skrive ”–” omkring det eller de ord, du ikke vil have med. Eksempelvis vil en søgning med ”–tysk” undlade at vise jobannoncer relaterede til tysk.

Hvordan ser jeg de annoncer, der er indrykket senest?
Midt på skærmen lige over søgeresultatet er der en drop-down-menu, hvor der står ”Relevans”. Vælg i stedet "Dato" i denne menu, og søgeresultatet vil blive sorteret efter indrykningsdato med de seneste vist først.

Hvordan fungerer søgemaskinen?
Gymnasieskolejob bruger en søgeteknologi, der er baseret på relevans, og som dermed fungerer på samme måde som eksempelvis Google. Det betyder, at Gymnasieskolejob indekserer alle jobannoncer på bl.a. firma, stillingsbetegnelse, ansættelsessted, ansættelsesforhold samt teksten i selve annoncen (herunder blandt andet jobbeskrivelsen). Denne information ligger til grund for søgningen. Hvis du eksempelvis søger efter lektor, så vises først alle lærer lektorstillinger og dernæst stillinger, der relaterer sig til lektor - eksempelvis underviser.TILBAGE