I dag er der 
6
6
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Undervisningsministeriet

Undervisningsministeriet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-04-2017

Chefkonsulent til Kontor for Gymnasiale Uddannelser

Om kontoret

Kontor for Gymnasiale Uddannelser, der organisatorisk er placeret i Undervisningsministeriets departement, arbejder med politikudvikling og politisk betjening af minister og Folketing på det gymnasiale område. Vores nuværende hovedopgave er opfølgning på og implementering af den politiske aftale fra juni 2016 om styrkede gymnasiale uddannelser, men kontoret har også en række andre opgaver, herunder betjening af Rådet for Ungdomsuddannelser.

Om arbejdsopgaverne

Dine arbejdsopgaver vil især være centreret om opfølgning på og implementering af den lovgivning om reform af de gymnasiale uddannelser, som blev vedtaget i december 2016.

Opgaverne vil blandt andet bestå i:

  • Implementering af gymnasiereformen, herunder interessentkontakt og samarbejde med ministeriets styrelser og andre ministerier
  • Politisk betjening af minister og Folketing samt betjening af Rådet for Ungdomsuddannelser
  • Arbejdet med politikudvikling inden for både det gymnasiale område og bredere uddannelsespolitiske emner.

Om dig

Du har en baggrund som leder eller mellemleder i den gymnasiale sektor eller en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse som for eksempel cand.scient.pol. eller cand. jur. Du har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation med et bredt opgavefelt af såvel generelle som mere specialiserede opgaver. Kendskab til arbejde i en politisk styret organisation og til de gymnasiale uddannelser er en fordel, men ikke et krav.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • har lyst til at arbejde med uddannelsespolitiske emner i et politisk miljø
  • er optaget af at understøtte øget kvalitet i ungdomsuddannelserne
  • har stærke strategiske, analytiske og processuelle evner
  • arbejder struktureret og kan bevare kvaliteten og overblikket i et højt arbejdstempo
  • er samarbejds- og udviklingsorienteret
  • trives med et stort selvstændigt ansvar
  • er god til at kommunikere i både skrift og tale.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som chefkonsulent efter fællesoverenskomst for akademikere i staten. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer. Ansættelse snarest muligt og senest pr. 1. august 2017.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Annegrete Larsen på telefon 21 67 64 63.

Du kan også læse mere om Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk. Du kan også læse mere om enheden her http://www.uvm.dk/gymnasiale-uddannelser

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag den 30. april 2017 kl. 12.00. Du søger stillingen via vores hjemmeside www.uvm.dk/job. Vi forventer at holde samtaler i uge 19.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kontakt

Undervisningsministeriet

Frederiksholms Kanal 25
1220
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-04-2017
Udløber:
30-04-2017
Kviknummer:
LJA-44727192
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
EUC Syd
Frist:
01-06-2018
Grønlands Selvstyre
Frist:
01-06-2018