I dag er der 
0
0
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
VUC Syd

VUC Syd

|
Indrykket 30-08-2019

DIREKTØR

VUC Syd søger en kurssikker direktør, der sammen med skolens midlertidige styre, ledelse og medarbejdere kan føre skolen sikkert ind i en fremtid med stabilitet, vækst og udvikling.

Med en anerkendende og tillidsbaseret ledelsesstil og velfungerende ledelsesmæssige og faglige samspil skal direktøren realisere ambitionerne om, at det nye VUC syd udvikles til en moderne uddannelsesinstitution med høj faglighed og trivsel hos kursister og medarbejdere.

Opgaven

Direktøren bliver leder af skolens chefgruppe og får det overordnede ansvar for ledelse, drift og udvikling af skolens organisation og samlede aktiviteter inden for rammerne af den nationale uddannelsespolitik, økonomiske rammeaftaler samt retningslinjer og strategier besluttet i skolens styre.

 

Med en igangværende genopretningsproces får direktøren en central rolle med at skabe sammenhængskraft på tværs af kulturer, fagligheder og funktioner. Som erfaren leder skal direktøren være garant for, at organisationen styrer uden om faldgruber, realiserer kortsigtede potentialer og langsigtede strategiske mål om øget tilgang af kursister, større udbud af uddannelser, etablering af attraktive campusmiljøer og sikre organisatorisk og økonomisk konsolidering.

 

Den nye direktør skal med engagement og synlighed være aktiv lokalt og sætte den nye skole på landkortet hos borgere, erhverv og kommunerne i Sønderjylland.

Personen

Skolens nye direktør skal have stærke relationelle og kommunikative kompetencer og praktisere anerkendende, konstruktive og involverende samspil og samarbejder. Evnen til at skabe netværk til lokale, regionale og nationale interessenter og aktører skal være tydelig og udgør en vigtig forudsætning for realisering af strategien om stabilitet, vækst og udvikling.


De personlige og ledelsesmæssige kompetencer skal være karakteriseret af handlekraft, visioner og driftsorientering. Direktøren skal samtidig have fokus på processers vigtighed som forudsætning for at skabe følgeskab, udvikling og implementering af skolens visioner og strategier.


Direktøren skal være synlig i hele organisationen og praktisere en ledelsesstil, der er dialogsøgende og anerkendende. En direktør, der med personlighed og autenticitet går foran i samspil og resultatskabelse med ledelse og medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere.


Den nye direktør skal have strategiske kompetencer og have mod til at føre nye tiltag helt i havn på en måde, der skaber accept og legitimitet bredt i organisationen og omgivelserne.

 

Det er afgørende, at direktøren er tæt på organisationen, skaber retning, fungerer som facilitator og igangsætter, og prioriterer såvel igangsættelse som afvikling af aktiviteter, så medarbejderne oplever balance i opgavevaretagelsen.


Den nye direktør skal have et solidt indblik i undervisningsmæssige problemstillinger og drift af uddannelsesinstitutioner og økonomiske og styringsmæssige kompetencer for at sikre balance i organisationen.


Det forventes, at den nye direktør er en dygtig og visionær leder med relevant ledelseserfaring på højere niveau, og gerne indenfor VUC skoleområdet, samt en relevant videregående uddannelse ideelt suppleret med en lederuddannelse.


Se uddybende stillings- og personprofil på www.muusmann.com  


Ansøgningsfrist: Torsdag den 19. september 2019


Tiltrædelse: 1. december 2019.


Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger

Kontakt gerne formand VUC Syds midlertidige styre Laust Joen Jacobsen, telefon 41 89 70 07 eller adm. direktør Lars Muusmann, tlf. 40 76 72 27.

Kontakt

VUC Syd

Lavgade 30
6200
Aabenraa
Danmark
Tlf: 73 61 33 33
Praktisk information
Oprettet:
30-08-2019
Udløber:
19-09-2019
Kviknummer:
LJA-75209684
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed