I dag er der 
3
3
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aarhus Universitetsforlag

Aarhus Universitetsforlag

|
Indrykket 19-12-2018

Naturvidenskabelig redaktør

Naturvidenskabelig redaktør


Vi søger en redaktør til at udvikle forlagets udgivelsesprofil inden for natur- og sundhedsvidenskab.

  • Din uddannelsesmæssige og erhvervsmæssige baggrund skal give dig en naturlig fortrolighed med både andengradsligninger og atomfysikere, integraler og ingeniører, grafer og geologer og stormsvaler og statistikere. Eller vendt om: Når naturvidenskabelige forskere træder ind ad døren på forlaget, føler de sig straks i gode hænder, fordi du taler deres sprog. Om det betyder, at du er videnskabshistoriker, mediciner, biolog, kemiker eller noget femte, er ikke til at sige.
  • Du skal samtidig have den sproglige og formidlingsmæssige kompetence, så du kan se den gode historie og forløse den klart og sammenhængende sammen med forskeren.
  • Og du skal have eller evne at opbygge det netværk, der får de gode manuskriptideer til at lande på forlaget og de færdige historier bredt ud gennem samarbejdspartnere, der arbejder med vidensformidling.


Forlagets ambition er at etablere en ny bogserie, der skal opnå samme gennemslagskraft og popularitet som forlagets mest kendte og anerkendte serier, Tænkepauser, Pædagogisk rækkevidde og 100 danmarkshistorier.

Det bliver dit projekt, og derudover skal du håndtere forlagets øvrige udgivelser inden for området, så forlaget samlet set kommer til at indtage en langt stærkere position inden for naturvidenskabelig og sundhedsvidenskabelig formidling.


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte redaktionschef Søren på sml@unipress.au.dk eller direktør Carsten på cfg@unipress.au.dk


Ansøgning, cv og eventuelle andre bilag sendes i én samlet pdf navngivet med ansøgerens fulde navn til redaktionschef Søren senest 14. januar 2019 klokken 12. Tiltrædelse snarest muligt derefter. Ansættelsessamtaler forventes gennemført ultimo januar-primo februar.

 

 

Aarhus Universitetsforlag formidler forskning både til forskningsmiljøer i mange lande og til den brede danske offentlighed. Forlaget er et aktieselskab, der er 100 % ejet af Aarhus Universitets Forskningsfond. Moderselskabet støtter forskning ved Aarhus Universitet og ejer en række datterselskaber, der på forskellig vis arbejder med at skabe gode betingelser for forskning og viden. 14 medarbejdere på forlaget står for at udgive ca. 85 nye bøger årligt og distribuere ca. 250.000 fysiske enheder.

Kontakt

Aarhus Universitetsforlag

Finlandsgade 29
8200
Aarhus N
Danmark
Tlf: 53 55 05 42
Praktisk information
Oprettet:
19-12-2018
Udløber:
14-01-2019
Kviknummer:
LJA-68962589
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Redaktion
Beliggenhed
Lignende job
Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Frist:
05-08-2019