I dag er der 
4
4
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
EUC Sjælland

EUC Sjælland

|
Midtsjælland
|
Indrykket 26-03-2018

Rektor for HTX-Køge på EUC Sjælland

Brænder du for ledelse og for at gøre en forskel for unge mennesker? Har du erfaring med ledelse og undervisning på en gymnasial uddannelse og har du en fornemmelse for, hvor sektoren bevæger sig hen?

Så har du måske lyst til at være en del af en attraktiv og tidssvarende uddannelsesinstitution.

EUC Sjælland søger en rektor til at stå i spidsen for HTX-afdelingen i Køge. Sammen med dygtige undervisere og andre ressourcepersoner, skal du udvikle uddannelsen og ikke mindst fastholde og øge antallet af elever.

Som rektor skal du skabe de rette faglige og pædagogiske rammer, for at vores mange dygtige undervisere kan levere undervisning af høj kvalitet. Du skal have fokus på læring, og på at hver enkelt elev skal blive så dygtige, som de kan. Vi forventer, at du kan samarbejde på alle niveauer, kan opstille mål og skabe varige resultater.

Du får bl.a. ansvar for følgende:

  • Implementering af lovgivning på uddannelsen
  • Den daglige personaleledelse, drift og planlægning
  • Opbygning og udvikling af undervisernes faglige kompetencer
  • Tilrettelæggelse af undervisningen og afholdelse af eksamener
  • Budgetlægning og opfølgning

 

Du får en afvekslende hverdag, hvor du er tæt på undervisningen, underviserne og eleverne. Du bliver en del af ledelsesteamet på tværs af uddannelserne, samt en del af skolens samlede ledelse. Du skal stå i spidsen for kontakten til eksterne samarbejdspartnere.

For at komme i betragtning til stillingen forventes en uddannelsesmæssig baggrund, der kvalificerer til at kunne undervise på uddannelsen.

Ansættelse:

Tiltrædelse 1. august eller snarest her efter. Ansættelse sker i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Per Munkholm, pemu@eucsj.dk eller 2523 5881

EUC Sjælland opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge.

Ansøgning:

Send din ansøgning via EUC Sjællands hjemmeside: http://www.eucsj.dk/job.aspx, og benyt Søg jobbet-funktionen forneden i stillingsopslaget. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Ansøgningsfrist: Mandag den 23. april 2018.

EUC Sjælland udbyder faglige uddannelser og efteruddannelser til erhvervslivet. Afdelingerne i Køge, Haslev og Næstved udbyder vi en bred vifte af tekniske erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium (htx) samt en lang række voksen- og efteruddannelsestilbud. Vi har dagligt ca. 1800 elever, studerende og kursister.

Tjek www.eucsj.dk for yderligere information om EUC Sjælland.

Kontakt

EUC Sjælland

Campusbuen 31
4600
Køge
Praktisk information
Oprettet:
26-03-2018
Udløber:
23-04-2018
Kviknummer:
LJA-58272013
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Hansenberg Tekniske Gymnasium
Frist:
16-02-2019
Campus Bornholm
Frist:
03-02-2019