I dag er der 
3
3
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Frederiksborg Gymnasium og HF

Frederiksborg Gymnasium og HF

|
Indrykket 24-09-2018

Rektor til Frederiksborg Gymnasium og HF

Rektor til Frederiksborg Gymnasium og HF

Motiveres du af at skabe de bedste rammer for de kommende studenter fra Nordsjællands største gymnasium og udvikle deres fulde potentiale, så de er forberedt til en fremtid med succes? I så fald er du måske den kommende rektor for Frederiksborg Gymnasium og HF.

 

Om Frederiksborg Gymnasium og HF

Da skolens rektor gennem mange år går på pension til årsskiftet, søger Frederiksborg Gymnasium og HF en ny rektor til at fortsætte skolens meget positive udvikling og sikre et succesfuldt generationsskifte.

 

Frederiksborg Gymnasium og HF har en lang historie og baggrund i Hillerød og er med sine 1360 årselever Nordsjællands største gymnasium. Frederiksborg Gymnasium og HF er kendetegnet ved at være præget af tolerance, åbenhed, trivsel og livsglæde og arbejder aktivt med bred inddragelse af eleverne og medarbejdere i skolens beslutningsprocesser.

 

Foruden at have fokus på at opretholde et højt fagligt niveau lægger skolen vægt på at skabe en dagligdag, der både i og uden for undervisningen er præget af kreative, musiske og kunstneriske aktiviteter. Desuden er der fokus på løbende at styrke elevernes internationale kompetencer.

 

Den kommende rektor kommer til at stå i spidsen for en veldrevet skole med engagerede og fagligt højt kvalificerede lærere, hvor både elevsøgningen og økonomien er stabil. Skolen er løbende blevet udbygget og moderniseret for at rumme det stigende antal elever.

 

Rektor er øverste leder for det samlede gymnasium og for den samlede ledelse, som udover rektor består af to vicerektorer samt tre uddannelsesledere, hvis fælles hverdag er præget af tæt samarbejde og en uformel tone. Rektor er en arbejdende og nærværende chef og har derfor selv ledelsesopgaver ud i organisationen. Gymnasiet har 150 ansatte, heraf 130 lærere. Gymnasiet har en årlig omsætning på ca. 100 mio. kr.

 

Organisationsplan kan ses her: www.fgc4.dk/index.php/organisation/organisationsplan


 

Stillingen som rektor

Rektor refererer direkte til bestyrelsen og er den overordnede ansvarlige for den pædagogiske, faglige, administrative og økonomiske drift af Frederiksborg Gymnasium og HF.

 

Rektor står i spidsen for Frederiksborg Gymnasium og HF og skal være drivkraften og garanten for, at skolens visioner og værdier forankres og videreudvikles.

 

I et tæt samarbejde med den øvrige ledelse skal rektor sikre, at skolen fortsat tilbyder fornuftige rammer for undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet samt har det rigtige uddannelsesudbud af studieretninger og fagpakker i forhold til den øvrige udvikling i Nordsjælland på uddannelsesområdet og i forhold til den demografiske udvikling. På den baggrund skal rektor sørge for, at skolen til stadighed er veldrevet og velansøgt. Rektor er således også ansvarlig for, at skolens omdømme og tiltrækningskraft fortsat er i positiv udvikling.

 

Grundet gymnasiets placering, brede udbud og størrelse er skolen en helt naturlig del af uddannelsessamarbejdet i Hillerød og Nordsjælland, og den kommende rektor skal derfor kunne løfte denne opgave udover opgaven med at udvikle, lede og drive skolen.

 

Faglige kvalifikationer

Det er væsentligt, at den kommende rektor har:

  • Solid erfaring med ledelse i gymnasiesektoren
  • Dokumenteret erfaring ift. ledelsesmæssige og strategiske resultater i nuværende eller tidligere lederjob
  • Et godt kendskab til og viden om den politiske udvikling på ungdomsuddannelsesområdet med særligt fokus på gymnasieområdet
  • Erfaring med ledelse af videnmedarbejdere på undervisningsområdet
  • Erfaring med ledelse af ledere og af ledelsesteam
  • Erfaring med udvikling af uddannelsesinstitutioner
  • Erfaring med undervisning i den gymnasiale sektor
  • Relevant kandidatgrad og pædagogikum
  • Gerne lederuddannelse.


Personlige kompetencer

Som den kommende rektor har du helhedsforståelse, organisationsperspektiv og kan omsætte dette til strategiske initiativer og indsatser. Derudover er du:

 

  • En tydelig leder, der ved, at langtidsholdbare resultater opnås i samspil og i tillidsfulde samarbejdsrelationer og som selv kan bidrage til sådanne
  • Professionelt eksekverende, når situationen kræver det og sikrer dig det rette handlegrundlag gennem en analytisk tilgang
  • En dygtig kommunikator, der kan skabe og formidle en fælles fortælling
  • Lyttende, inddragende og kan skabe følgeskab
  • Dygtig til at sætte din organisation på landkortet også politisk
  • Troværdig og empatisk i relationer til både elever, forældre, medarbejdere og samarbejdspartenere
  • Motiveret for at skabe de bedste vilkår for de kommende generationer af gymnasieelever.

 

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Stillingen indplaceres i lønramme 38. Til stillingen er tilknyttet pension samt resultatløn.

 

Læs mere om Frederiksborg Gymnasium og HF på www.fgc4.dk

 

Alle, der på baggrund af stillingsopslaget overvejer deres interesse i stillingen, er velkomne til at kontakte Mercuri Urval ved konsulenterne Steen Vidø på telefon 2441 4060 og Mie Heinfelt på telefon 2179 6509.

Ansøgning og CV uploades via Mercuri Urval (referencenummer DK-05348) senest den 29. oktober 2018 kl. 10.00. Stillingen ønskes besat pr. 1. januar  2019.

 

Der afholdes 1. samtaler i uge 45 og 2.samtaler i uge 47. Mellem samtalerne gennemføres test, interview og referencetagning af Mercuri Urval.

 

Kontakt

Frederiksborg Gymnasium og HF

Carlsbergvej 15
3400
Hillerød
Praktisk information
Oprettet:
24-09-2018
Udløber:
29-10-2018
Kviknummer:
LJA-65870886
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job