I dag er der 
0
0
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Gammel Hellerup Gymnasium

Gammel Hellerup Gymnasium

|
Indrykket 08-08-2019

REKTOR TIL GAMMEL HELLERUP GYMNASIUM

Gammel Hellerup Gymnasium (GHG) søger en ny rektor, da den nuværende rektor går på pension efter 14 år på posten. Over 100 ansatte og ca. 1.000 elever befinder sig i det hele taget rigtig godt på GHG det er der mange gode grunde til:

GHG er et veldrevet gymnasium med fantastiske faciliteter. Søgningen til GHG og elevernes trivsel på gymnasiet er høj, over 90 % af eleverne gennemfører gymnasiet og tager efterfølgende en videregående uddannelse. GHG kan tilbyde en meget høj grad af mangfoldighed på både linjer og fag, og her er Team Danmark-elever og UNESCO-klasser. Derudover er GHG medlem af Danske Science Gymnasier.

GHG et moderne gymnasium, hvor tradition møder fornyelse.


Motiveres du af værdierne: Faglighed, fællesskab og mangfoldighed? Er du nysgerrig og har antennerne ude, digitalt, strategisk og uddannelsespolitisk? Har du en tillidsbaseret, visionær og motiverende ledelsesstil? Og er du en sikker kommunikator?

Så skal du overveje at søge jobbet som rektor på Gammel Hellerup Gymnasium.

Forventningerne til GHGs nye rektor er beskrevet i job- og personprofilen (pdf). Du kan også læse meget mere om gymnasiet på www.ghg.dk


Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til bestyrelsesformand ved GHG, Stig Wall-Gremstrup, tlf. 3111 9255, eller associeret partner i Genitor, Trine Schandorff, tlf. 3141 0255.


Ansøgningsfristen udløber den 26. august 2019. Du søger stillingen via linket nedenfor.

Kontakt

Gammel Hellerup Gymnasium

Svanemøllevej 87
2900
Hellerup
Danmark
Tlf: 45115151
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2019
Udløber:
26-08-2019
Kviknummer:
LJA-74730989
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed