I dag er der 
3
3
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hansenberg Tekniske Gymnasium

Hansenberg Tekniske Gymnasium

|
Indrykket 18-01-2019

Rektor til HANSENBERG Tekniske Gymnasium

Rektor til HTX                           

 

Vi søger en rektor til HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

 

Gymnasiet udbyder 6 studieretninger, hvor skolekulturen er præget af høj faglighed, tværfagligt samarbejde i teams og praktiske projekter i samarbejde med virksomheder og i skolens eksperimentarium, XHOUSE.

 

Jobbet

Gymnasiets rektor

 • opstiller mål og når resultater, der matcher HANSENBERG Tekniske Gymnasiums ambitioner for fremtiden og skolens strategi
 • har det fulde drifts- og personaleansvar for området og indgår i skolens strategiske ledelse
 • styrer og koordinerer aktiviteter internt og eksternt (offentlige myndigheder, virksomheder m.m.)
 • fastholder og etablerer partnerskaber med grundskoler og videregående uddannelsesinstitutioner, der sikrer god kontakt til elevmassen og det netværk, der er omkring de unge i lokalsamfundet og i nærområdet
 • deltager aktivt i samarbejdet med erhvervsuddannelserne om udvikling og gennemførelse af undervisningen på skolens EUX
 • har personaleansvaret for skolens vejledningscenter og pædagogiske konsulent og indgår i skolens styregruppe for kvalitetsopfølgning og -udvikling
 • understøtter en skolekultur, hvor faglighed, lærelyst og fællesskab er i højsædet
 • foretager supervision af pædagogiske medarbejdere.

 

Ud over ovennævnte skal du kunne dokumentere undervisningskompetence inden for området i henhold til bekendtgørelse om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved erhvervsskoler og skolehjem.

 

HANSENBERG er i gang med en digitaliseringsproces, der p.t. omfatter erhvervsuddannelsernes og gymnasiets undervisningsplatform og elevadministrationssystem. Herudover er der fokus på udfoldelse af gymnasiereformen.

 

Din profil

Som leder er du synlig og udadvendt og har en åben og empatisk kommunikationsform. Du besidder indlevelsesevne, kreativitet og dynamik i opgaveløsningen, er samarbejdsvillig og en god teamplayer.

 

Du arbejder struktureret og effektivt, er vedholdende og en god inspirationskilde for dine medarbejdere. Du udstråler naturlig autoritet og har lyst og evne til ledelse.

 

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har

 • en relevant uddannelsesmæssig og faglig pædagogisk baggrund
 • minimum 5 års relevant erhvervserfaring heraf en del inden for pædagogik og ledelse
 • et godt kendskab til de gymnasiale uddannelser
 • et grundigt kendskab til pædagogik, planlægning, økonomi og personaleledelse
 • en forståelse for, hvordan man leder et gymnasium med en naturvidenskabelig og teknologisk profil og er i stand til at skabe mening, retning og synergi for såvel ansatte som elever.

 

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem de forhandlingsberettigede organisationer. Der er mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den samlede lønpakke inkl. pension og diverse tillæg forventes at udgøre 650.000-800.000 kr. Dine forventninger til løn vil blive drøftet under samtalen. Stillingen er uden højeste arbejdstid.

Tiltrædelse den 1. april 2019 eller efter aftale.

Sådan søger du
Du søger via skolens hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV sammen med alle relevante eksamensbeviser senest den 16. februar 2019. Bemærk, at samtaler gennemføres den 19. februar 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Morten Kaj Hansen på telefon 6194 0489.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.HANSENBERG er en moderne erhvervsskole, som udbyder en lang række erhvervsuddannelser, EUX, 10. klasse samt forskellige studieretninger på HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Hvert år er der flere end 3.500 elever, der vælger at uddanne sig hos os i kortere eller længere uddannelsesforløb. Vi tager ansvar for, at den enkelte elev får lærelyst og erhvervskompetence.

Som medarbejder får du mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af fællesskabet på HANSENBERG med flere end 250 kolleger på vores 3 adresser i Kolding.

HANSENBERG Tekniske Gymnasium er et gymnasium, hvor skolekulturen er præget af høj faglighed, tværfagligt samarbejde i teams og praktiske projekter i skolens eksperimentarium, XHOUSE. Læs mere på
www.hbgym.dk

 

Kontakt

Hansenberg Tekniske Gymnasium

Skovvangen 28
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-01-2019
Udløber:
16-02-2019
Kviknummer:
LJA-69813149
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Gammel Hellerup Gymnasium
Frist:
26-08-2019
Herlufsholm Skole og Gods
Frist:
25-08-2019