I dag er der 
0
0
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Herlufsholm Skole og Gods

Herlufsholm Skole og Gods

|
Indrykket 02-08-2019

REKTOR TIL HERLUFSHOLM SKOLE OG KOSTSKOLE

Herlufsholm Skole og Kostskole søger en synlig, samlende og inspirerende rektor til at stå i spidsen for implementering af en ny ambitiøs strategi på en af Danmarks allerbedste og mest unikke skoler.
Med afsæt i strategien og det stærke værdimæssige fundament skal rektor styrke Herlufsholms position som en dansk skole med international udsyn. Rektor skal lede og udvikle organisationen på en tillidsvækkende måde og sikre, at eleverne får den bedste uddannelse og dannelse i forhold til de udfordringer, fremtidens samfund byder på.

Opgaven

Herlufsholm har udviklet en ny spændende strategi med fokus på uddannelse til fremtidens udfordringer. Her er særlig vægt på elevernes personlige udvikling, livslange læring, sociale ansvarlighed og globale udsyn. Den nye rektor skal indløse strategien med særligt fokus på at sikre sammenhængskraften for skolens elever, afdelinger og ansvarsområder. Målet er, at Herlufsholm fortsat vil være blandt de allerbedste skoler i Danmark målt på faglige resultater og trivsel samt fremstå som en unik skole med et tydeligt internationalt perspektiv.

Rektor skal styrke Herlufsholms position og lede og udvikle organisationen på en samlende, inspirerende og tillidsvækkende måde i forhold til elever, forældre, medarbejdere og skolens mange eksterne interessenter.

Rektor er ansvarlig for skolens daglige ledelse og for dagelevers og kostelevers skolegang og ophold på Herlufsholm. Rektor tegner sammen med bestyrelsen Herlufsholm udadtil og varetager skolens overordnede samarbejdsrelationer både lokalt, nationalt og internationalt, herunder til skolens stærke alumnenetværk og stærke traditioner.

Rektor referer til bestyrelsen og i dagligdagen til forstander/bestyrelsesformand. Rektor og direktøren for Stiftet, der har ansvaret for en række supportfunktioner til skolen og Stiftets ikke-skolerelaterede aktiviteter, udgør tilsammen direktionen, der deltager i bestyrelsesmøderne og har den løbende dialog med forstanderen. 

Rektors profil
Der vil blive lagt vægt på, at den nye rektor har følgende egenskaber og kompetencer:


  • Høj personlig integritet samt stærke sociale og relationelle kompetencer.
  • Gode samarbejdsevner og motiveret for at skabe de bedste vilkår og muligheder for de kommende generationer af elever.

  • Stærke ledelseskompetencer, hvor en motiverende, inspirerende og inddragende stil er tydelig.

  • Indsigtsfuld og visionær i forhold til pædagogisk udvikling med fokus på fremtidens uddannelsesbehov.

  • Evne til at udvikle og understøtte en stærk læringskultur i samspil med lærere, elever og andre medarbejdere.

  • Gode kommunikationsevner i forhold til elever, medarbejdere og eksterne interessenter.

  • Overblik og god økonomisk forståelse.Rektor og dennes eventuelle partner er rollemodeller i dagligdagen for de mange kostelever. Rektorparret udgør et fast anker i kostelevernes liv, og rektors synlighed på skolen er afgørende for kostelevernes velbefindende og ikke mindst tryghed. Rektor har bopligt på skolen, hvor der stilles en stor og præsentabel rektorbolig til rådighed.

Rektor skal være flydende i dansk, svensk eller norsk og beherske engelsk i skrift og tale på højt niveau samt gerne yderligere mindst ét fremmedsprog.

Det er et krav i lovgivningen, at ledere af uddannelsesinstitutioner, der udbyder uddannelse til studentereksamen, skal have undervisningskompetence i et eller flere fag inden for uddannelsens fagrække.

Ansøgning

Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger

Ansøgningsfrist: Søndag den 25. august 2019

Kontakt gerne forstander Torben von Lowzow, tlf. 26 37 20 07, eller adm. direktør Lars Muusmann, MUUSMANN, tlf. 40 76 72 27.

www.herlufsholm.dk og www.muusmann.com findes en stillings- og personprofil med en uddybende beskrivelse af Herlufsholm og rektors opgaver.

Herlufsholm blev oprettet i 1565 og er en traditionsrig dansk kostskole med en stærk fællesskabsfølelse, hvor der lægges stor vægt på faglig kvalitet, dannelse og samarbejde, både lokalt, nationalt og internationalt. Herlufsholm uddanner elever, der kan og tør tage personligt ansvar for sig selv, for deres fællesskab og for den samtid, de lever i. Herlufsholm Skole og Gods er beliggende i grønne omgivelser nær Susåen på Sydsjælland og har ca. 600 elever og 160 ansatte.


Kontakt

Herlufsholm Skole og Gods

Herlufsholm Allé 170
4700
Næstved
Praktisk information
Oprettet:
02-08-2019
Udløber:
25-08-2019
Kviknummer:
LJA-74658893
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed