I dag er der 
0
0
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School

|
Indrykket 06-06-2019

Rektor til Kolding Gymnasium

Kan du styrke sammenhængskraften på et gymnasium med mangfoldighed og motiveres du af at stå i spidsen for stærke fælledskaber?

Kolding Gymnasium søger en inspirerende og engageret rektor, der med afsæt i et dialogorienteret og empatisk lederskab kan sikre implementering af skolens vision og strategi. Samtidig skal rektor sikre en stabil drift og bæredygtig udvikling af skolen, hvor der er plads til forskellighed og ligeværd.

Kolding Gymnasium bygger på en mere end 475 år gammel historie, men er samtidig et gymnasium, der i høj grad afspejler et moderne samfunds diversitet og demokratiske ånd.

Mangfoldigheden i både elevgruppen og uddannelserne opleves som en stor styrke og er et af fundamenterne for skolens stærke kultur, som man møder både på lærerværelset, blandt øvrige medarbejdere og blandt elevgrupperne. Værdigrundlaget rummer tre centrale værdier på gymnasiet:

Kvalitet - Vi tror på, at den bedst mulige læring skabes gennem høj faglighed og kvalitet i alt, hvad vi gør i alle aspekter af skolens aktiviteter.

Fællesskab - Vi værner om fælleskabet som en ramme, der er kendetegnet ved respekt for hinanden og plads til udfoldelse, samarbejde og gensidig læring.

Nytænkning - Vi ser kreativitet og innovation som en forudsætning for en løbende pædagogisk udvikling af skolen, der sikrer, at vi hele tiden forbedrer os og er foran.

Det forventes, at rektor:

  • motiveres af ledelsesopgaven og brænder for alle tre uddannelsesretninger og for Kolding Gymnasiums elevgruppe og særlige kultur
  • vil sætte sig i spidsen for et moderne gymnasium med rod i en stærk historisk tradition
  • vil være garant for, at der på skolen udøves involverende og dialogorienteret ledelse i en flad organisationsstruktur
  • proaktivt vil engagere sig i netværksrelationer i og omkring gymnasiet
  • vil sikre den fortsatte implementering af skolens strategiarbejde og den vedtagne vision
  • kan fastholde en stabil økonomi og sikker drift.

 

Du kan læse mere om Kolding Gymnasium, stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat her

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV på www.mercuriurval.dk

Referencenummer: DK-06438.

 

Alle, der på baggrund af stillingsopslaget har interesse i stillingen, er meget velkomne til at kontakte Anja Lange, Mercuri Urval, på telefon 40 49 20 26 eller e-mail: anja.lange@mercuriurval.com. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt, og Kolding Gymnasium vil ikke blive orienteret uden forudgående aftale herom.

 

 

 

Om Kolding Gymnasium

Kolding Gymnasium er en selvejende uddannelsesinstitution med en historie, der går helt tilbage til 1542. Gymnasiet, der tilbyder både STX, IB og HF-uddannelser, ligger i naturskønne omgivelser med Marielundskoven som nærmeste nabo. Den lange og stolte tradition på gymnasiet videreføres i en moderne organisation med en kultur, der er kendetegnet ved mangfoldighed og ligeværd.

Kolding Gymnasiums bestyrelse og ledergruppe har med deres vision og mission sat en tydelig retning med en klar ambition for elevernes læring og dannelse som fundament for den fortsatte udvikling af gymnasiet.

Kontakt

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School

Skovvangen 10
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet:
06-06-2019
Udløber:
05-08-2019
Kviknummer:
LJA-73908884
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed