I dag er der 
7
7
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
ZBC

ZBC

|
Indrykket 01-03-2019

Rektor til Næstved Business Gymnasium, ZBC

Rektor til Næstved Business Gymnasium, ZBC

Vores nuværende rektor går på pension, og vi søger derfor hans afløser.

Du står for udvikling af Næstved Business Gymnasium, ZBC og handler nytænkende og kreativt i udfoldelsen af visionerne for et forretningsorienteret Business Gymnasium, der går all in på digital udvikling. Du rammer hovedet på sømmet, når du skal brande Næstved Business Gymnasium i forhold til en markant og tydelig gymnasieprofil.

Passer denne beskrivelse på dig? Så skal du søge stillingen som rektor, hvor du vil blive en del af den proces, der vil tage Næstved Business Gymnasium gennem en transformation til en ny profil.

Din profil

Vi søger en person, der - som medlem af ZBCs rektorteam med reference til skolens direktion - kan videreudvikle Næstved Business Gymnasium, ZBC som et professionelt og toneangivende gymnasium. Du bliver motiveret af at være medskaber af en lærende organisation, der er forandrings- og omstillingsparat i et digitalt mindset, hvor vaner og traditioner bliver udfordret.

Hvad kvalificerer dig?

 • Stærke ledelsesmæssige kompetencer, med dokumenterede resultater.
 • Solid pædagogisk og didaktisk erfaring.
 • Som leder er du synlig og udadvendt og har en åben og empatisk kommunikationsform. Du besidder evnen til at skabe retning, udvikling, følgeskab og koordinering gennem indlevelsesevne, kreativitet og dynamik i opgaveløsningen.
 • Du arbejder struktureret og effektivt, er vedholdende og en god inspirationskilde, der formår at tænke ud af boksen. Du udstråler naturlig autoritet og har lyst og evne til ledelse.
 • Du er innovativ i din tilgang til løsninger, hvor elever og medarbejdere inddrages som en naturlig del.
 • Netværksdannelse med interne såvel som eksterne aktører falder dig naturligt, og du har allerede et stærkt netværk med relevans for Næstved Business Gymnasium, ZBC.
 • Du er den drivkraft, der sikrer at Næstved Business Gymnasium, ZBC fortsat er erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner.
 • Du har en relevant akademisk uddannelse og undervisningskompetence på gymnasialt niveau.
 • Gerne lederuddannelse på diplom- eller masterniveau.

 

Jobindhold

De daglige ledelsesopgaver består bl.a. i at:

 • Være skolens ansigt udadtil samt sikre og videreudvikle gymnasiets gode samarbejdsrelationer med andre ungdomsuddannelser, grundskoler, videregående uddannelsesinstitutioner, på politisk niveau og med virksomheder.
 • Styrke en markant gymnasial identitet med udgangspunkt i målgruppen.
 • Transformere centrale beslutninger til lokal praksis med respekt for kultur og forskelligheder.
 • Opstille mål og nå resultater, der matcher Næstved Business Gymnasium, ZBCs ambitioner for fremtiden og skolens strategi.
 • Styre og koordinere aktiviteter internt og eksternt med samarbejdspartnere.
 • Fortsætte en stærk digital udvikling, der også udruster eleven med digital dannelse.
 • Sikre en pædagogisk og didaktisk udvikling af høj kvalitet ved læringsmiljøer i forandring.
 • Være ansvarlig for driften af uddannelserne.

 

 

Vi tilbyder et job,

hvor du vil få en stor grad af frihed og fleksibilitet i en dynamisk organisation, hvor dine ideer let kan blive omsat til praksis, og hvor dit engagement har mulighed for fri udfoldelse. Vi lægger vægt på, at du udvikler dig som leder og underviser blandt andet via videreuddannelse.

Ansættelse

Der er tale om fastansættelse på fuldtid. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. juni 2019 og gerne før.

Ansættelse sker på tjenestemandslignende vilkår og lønindplacering sker i lønramme 36 med mulighed for at forhandle et personligt tillæg. 

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested er som udgangspunkt på Handelsskolevej i Næstved.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 24. marts 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 11. april 2019 for første samtale og den 12. april 2019 for anden samtale. Forud for ansættelsessamtalen vil de kandidater, der bliver indkaldt til samtale få tilsendt en case til besvarelse ved samtalen.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Vicedirektør, Jan Bagge tlf. 22201857 eller mail jbag@zbc.dk.

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBCs arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

 

Kontakt

ZBC

Selandia Park 6-8
4100
Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-03-2019
Udløber:
24-03-2019
Kviknummer:
LJA-71146806
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Duborg-Skolen
Frist:
10-06-2019
Novo Nordisk Fonden
Frist:
03-06-2019