I dag er der 
7
7
 ledige job på Gymnasieskolejob
Gem annonce
Vejle Tekniske Gymnasium

Vejle Tekniske Gymnasium

|
Indrykket 13-05-2019

Rektor til Vejle Tekniske Gymnasium

Vejle Tekniske Gymnasium (VTG) søger rektor til toneangivende, teknisk naturvidenskabeligt gymnasium. Fundamentet for vores gode resultater er engagementet blandt både elever, kompetente undervisere og ledere. Vi tilrettelægger undervisningen i tæt samspil mellem teori og praksis og vi er kendte for en høj faglighed og kreativitet, hvor vores elever trives godt og præsterer flot både i hverdagen, til eksamen og i konkurrencer.

 

Du står i spidsen for at fortsætte udviklingen på et teknisk gymnasium, der holder til i moderne, skønne, historiske bygninger og har sit fokus, der peger fremad med særlig vægt på innovation og entrepreneurship. Vi er gode til at facilitere vidensdeling og vi lægger vægt på en feedback- og evalueringskultur, der relaterer til kerneopgaven. Det digitale mindset og velbegrundede kvalitetsprocesser er centrale både i den pædagogiske og didaktiske udvikling og i den faglige indsats på undervisningsområderne.

 

Organisatorisk er VTG, ligesom Odense Tekniske Gymnasium OTG, en del af Syddansk Erhvervsskole. Du indgår i skolens strategiske ledelse med reference til vicedirektøren og får god mulighed for samarbejde og sparring med erfaren rektorkollega på OTG.

 

Som rektor har du det overordnede ansvar for pædagogisk ledelse, personaleledelse og økonomien. På VTG er vi 38 undervisere ingeniører, cand. scient.er og cand. mag.er, to erfarne afdelingsledere, der indgår i den daglige ledelse, og vi bliver alle godt hjulpet af vores dygtige HK-medarbejdere.

 

 

Ansøgerprofil

Vi forventer, at du:

 • kan udvikle og implementere htx-områdets strategi i overensstemmelse med strategien for Syddansk Erhvervsskole i samarbejde med direktion og chefkolleger med tydelig reference til VTG, hvor du inddrager ledere og medarbejdere i processen

 

 • er synlig og udadvendt med en åben og empatisk kommunikationsform

 

 • udfordrer, støtter og sparrer med afdelingslederne og underviserne

 

 • kan opstille mål og nå resultater fokuseret på ressourceprioritering og omhyggelig budgetopfølgning

 

 • har et velfunderet kendskab til de gymnasiale uddannelser

 

 • har erfaring med pædagogisk ledelse og kan dokumentere positive resultater

 

 • har undervisningskompetence på gymnasialt niveau og gerne lederuddannelse på diplom- eller masterniveau

 

 • er skarp på at vurdere og implementere ny lovgivning og nye regelsæt

 

 • skaber rum for pædagogisk udvikling og pædagogisk praksis af høj kvalitet

 

 • arbejder målrettet i forhold til at sikre høj medarbejdertrivsel og godt arbejdsmiljø herunder sikrer gennemførelse og opfølgning på arbejdsmiljøundersøgelser og tilfredshedsundersøgelser i forhold til medarbejdere, elever og virksomheder

 

 • har gode samarbejdsrelationer til lokale ungdomsuddannelser, grundskoler, videregående uddannelsesinstitutioner, virksomheder og brancher.

 

 

Ansættelse

Stillingen er på fuldtid med ansættelse, løn og pension i henhold til bekendtgørelse om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger samt cirkulære om klassificering af nyoprettede lederstillinger ved erhvervsskolerne. Stillingen er i lønramme 36 med vilkår ifølge cirkulære om lønsystem for ledere ved erhvervsskoler. Arbejdssted er i Vejle.

 

Tiltrædelse den 1. august 2019 eller efter aftale. Vores mangeårige rektor på VTG fratræder med virkning fra den 1. september 2019. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 23 - 25. Hvis du bliver inviteret til anden samtalerunde, skal du være indstillet på at medvirke i test og arbejde med en case.

 

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for relevante uddannelser via https://www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/

så vi har den senest søndag den 2. juni 2019.

 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Mette Tram Pedersen på telefon 2912 1288.

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Vejle Tekniske Gymnasium

Jernbanegade 28
7100
Vejle
Praktisk information
Oprettet:
13-05-2019
Udløber:
02-06-2019
Kviknummer:
LJA-73326208
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Duborg-Skolen
Frist:
10-06-2019
EUC Sjælland
Frist:
03-06-2019