I dag er der 
1
1
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Roskilde Tekniske Skole

Roskilde Tekniske Skole

|
Midtsjælland
|
Indrykket 11-05-2017

Uddannelsesleder til HTX Roskilde

Vi er et velfungerende og udviklingsorienteret ledelsesteam, der søger en kollega, som vil være med til at lede og udvikle et erhvervsgymnasium i vækst.

På HTX Roskilde har vi en tydelig profil med fokus på naturvidenskab, design og teknologi. Det betyder bl.a. at de teoretiske fag mødes med virkeligheden gennem tværfagligt projektarbejde.

Vi har mere end 550 årselever på htx og eux. HTX Roskilde er en del af Roskilde Tekniske Skole, og uddannelseslederne indgår i skolens ledelsesgruppe. Uddannelseslederne på HTX Roskilde refererer til rektor.

Jobbet

Du indgår i et ledelsesteam med rektor og en uddannelsesleder. I har ansvaret for, at eleverne oplever et gymnasium med trivsel og høj kvalitet i undervisningen. Det sker gennem pædagogisk ledelse, hvor fokus er på at skabe dialog med lærerne om deres undervisning og udvikling både på individuelt niveau og på teamniveau. Du bliver nærmeste leder for 15 medarbejdere og har bl.a. ansvaret for undervisnings-observation og feedback, medarbejderudviklingssamtaler og dialoger om opgaveoversigter.

Ledelsesteamet har ansvaret for at skabe gode rammer, herunder tydelige mål, god planlægning af undervisning, evalueringer og feedback samt gode fysiske rammer. Medarbejderne indgår i fagteam og studieretningsteam på tværs af ledelsesområderne, og du vil få et særligt ansvar for at facilitere arbejdet i nogle af disse team. I forbindelse med rammesætningen vil du få driftsopgaver af administrativ karakter. Du får opgaver i forhold til elever og forældre, ligesom vi forventer, at du deltager i repræsentation og markedsføring af HTX Roskilde.

Se funktionsbeskrivelsen på www.rts.dk/funktionsbeskrivelse1

Kompetencer

  • Pædagogisk engagement samt interesse for udviklingen af de gymnasiale uddannelser
  • Evne til at skabe følgeskab ved at motivere medarbejderne gennem involvering, tydelige mål, rammesætning og klare succeskriterier
  • Erfaring med pædagogisk planlægning herunder analytiske evner samt struktureret tilgang til administrative opgaver
  • Velovervejet og beslutsom i forhold til udvikling af uddannelsesaktiviteter og personale
  • Imødekommende og nærværende tilgang i dialogen med personale, elever og samarbejdspartnere
  • Undervisningskompetence til htx-uddannelsen er ligesom en formel lederuddannelse en fordel

Ansættelse sker på tjenestemandslignende vilkår i lønramme 34, skalatrin 47. Der kan forhandles tillæg efter reglerne om ny løn. Hertil kommer 18 % pension hos PFA.     

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2017. Yderligere information om stillingen kan fås hos rektor Birgitte Appel, bra@rts.dk eller tlf. 30 78 46 67.

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest den 31. maj 2017. Stillingen kan kun søges via skolens hjemmeside www.rts.dk/job

Roskilde Tekniske Skole udbyder en lang række erhvervsuddannelser, kurser og htx til mere end 3200 årselever. Vi har 450 medarbejdere og en omsætning på 340 mio. kr. Læs om skolen, vores værdigrundlag og personalepolitik på www.rts.dk.

Kontakt

Roskilde Tekniske Skole

Pulsen 10, Postboks 132
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-05-2017
Udløber:
31-05-2017
Kviknummer:
LJA-46211900
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Erhvervsgymnasiet Grindsted
Frist:
13-07-2018