I dag er der 
3
3
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Learnmark Horsens

Learnmark Horsens

|
Indrykket 07-08-2018

Uddannelsesleder til Learnmark Gymnasium

UDDANNELSESLEDER TIL LEARNMARK GYMNASIUM

 

ANSØGNINGSFRIST - 14. august 2018

 

Learnmark Gymnasium HHX og HTX søger en ny uddannelsesleder. Du vil indgå i et ledelsesteam med to andre uddannelsesledere og rektor.

 

Ledelsen på Learnmark Gymnasium HHX og HTX går på tværs af HHX og HTX og inkluderer også gymnasiefagene på EUX-Tech og EUX-Landmand. Uddannelserne er integreret i samme studiemiljø og med adskillige undervisere, der går på tværs.

 

Vi har skabt et uddannelsesmiljø, hvor eleverne på HHX, HTX og EUX har stor glæde af at være en del af et stort gymnasium. Som udgangspunkt er alle aktiviteter efter skole derfor åbne for alle elever, uanset hvilken af gymnasieuddannelserne de går på. Samtidig mener vi også, at der er en balancegang; HHX-, HTX-, og EUX-elever skal også have lov til at have fællesskaber om deres uddannelse. Det giver vi rum til.

 

KENDETEGN VED LEDELSEN PÅ LEARNMARK GYMNASIUM HHX OG HTX

Vi er kendetegnet ved:

 • Vi ønsker at skabe et stærkt erhvervsgymnasium kendetegnet ved høj faglighed og et studiemiljø med både traditioner og plads til nye tiltag

 • En tæt dialog og gode processer med både medarbejdere og elever. Vi inddrager medarbejdere og elever i beslutningsprocesser for at skabe gode beslutninger, der er opbakning til

 • En tæt kontakt i ledelsesteamet, hvor vi udvikler sammen, sparrer med hinanden og dækker af for hinanden. Vi ser os selv som et ledelsesteam

 • Vi er uformelle og dynamiske i vores tilgang

 • Matrix-organisering: Den enkelte uddannelsesleder har ikke ansvar for én uddannelse, men har ansvar for bestemte opgaver, der skal løses på alle uddannelser. Vi ønsker så vidt muligt kun at udføre arbejdet én gang: Det betyder samme procedure og regler på tværs af uddannelserne.

 

DINE FUNKTIONER SOM UDDANNELSESLEDER

Stillingen som uddannelsesleder ønskes besat pr. 1. oktober 2018 eller snarest derefter. Som led i, at vi ansætter en ny uddannelsesleder, kaster vi nogle af boldene op i luften.

 

Det betyder, at ikke alt er defineret på forhånd, og at dine styrker og ønsker vil indgå i, hvilke opgaver du kommer til at arbejde med.

 

Det kan fx være at skabe rammer, retning, opfølgning og resultater inden for:

 • time- og ressourcestyring

 • planlægning (fagfordeling, årsplaner)

 • økonomi

 • drift

 • udvikling af vores brug af IT-systemer

 • fastholdelse

 • rekruttering (brobygning, åbent hus, uddannelsesmesser, talentaktiviteter, besøg ud af huset og andre samarbejder med grundskolen, UU og Studievalg)

 • elevtrivsel (studiemiljø, studievejledning, aktiviteter efter skoletid, lektiecafé)

 • internationalt arbejde.

 

Du får personaleansvar for 25-30 medarbejdere fra både HHX og HTX. Rektor har det overordnede personaleansvar i forhold til ansættelse og afskedigelse og lægger samtidig rammerne for personalepolitik og opfølgning.

 

Vi forventer endvidere, at du holder dig i kontakt med vores primære opgave, undervisningen, ved at undervise i mindre omfang i et fag i gymnasiets fagrække.

 

Du kommer også til at samarbejde tæt med vores administration om den løbende drift af gymnasiet.

 

KOMPETENCEPROFIL

Vi forestiller os, at du er dialogisk og pædagogisk anlagt, og at du gerne vil i kontakt med både eleverne og underviserne. Du kan prioritere og fokusere i en travl hverdag med mange opgaver. Du kan være både tydelig og lyttende, og du ser ikke de to aspekter som modsætninger.

 

Du kan arbejde selvstændigt ud fra de rammer, vi har sat i ledelsesgruppen, og du kan samtidig indgå i et dialogisk, dynamisk og resultatorienteret ledelsesteam med højt til loftet og plads til nye idéer.

 

Du har en relevant akademisk uddannelse, du har undervisningserfaring og har gennemført pædagogikum eller tilsvarende. Erfaring fra ledelses- og koordinationsopgaver er en fordel.

 

OM LEARNMARK HORSENS

Learnmark Horsens er en dynamisk erhvervsskole i vækst og er byens største ungdomsuddannelsesinstitution med ca. 2200 årselever, 320 medarbejdere og en omsætning på 200 mill. kr. Skolens aktiviteter omfatter merkantile og tekniske erhvervsuddannelser, Handelsgymnasium HHX, Teknisk gymnasium HTX, et praktikcenter, en omfattende efteruddannelsesaktivitet og 10.- klasse. Derudover har vi et nært samarbejde med Sportscollege Horsens.

 

Learnmark Horsens blev dannet i 2011 ved en fusion, og i 2014 flyttede Teknisk gymnasium HTX til samme adresse som Handelsgymnasium HHX på Stadionsvej. I 2014 byggede vi et faghus til HTX, et mediatek og en multihal. Learnmark Horsens ligger centralt i et af landets mest markante vækstområder og er bredt forankret i en progressiv by med fokus på erhvervsudvikling, kulturelle aktiviteter og attraktive rammer for borgerne.

 

VISION OG STRUKTUR

Overordnet arbejder Learnmark Horsens ud fra visionen Vi danner og talentudvikler til fremtidens erhvervsliv! Visionen, der er retningsgivende for alle afdelinger, udtrykker skolens klare målsætning om at skabe differentieret, målrettet og bredt funderet kompetenceudvikling i et nationalt og globalt perspektiv i et stærkt sammenspil med det omkringliggende samfund. Learnmark Horsens er organiseret i tre undervisningsafdelinger, der hver ledes af en afdelingschef (for gymnasiet rektor). Der er 92 ansatte i gymnasieafdelingen og ca. 940 HHX- og HTX-elever.

 

ANSÆTTELSESVILKÅR OG LØNNIVEAU

Ansættelsen er på tjenestemandslignende vilkår. Lønsummen, der består af grundløn, tillæg, pension 18 % af grundløn inklusiv tillæg og resultatløn, forhandles i intervallet 611.000 til 629.000 kr.

 

ANSÆTTELSESPROCEDURE

Ansøgningsfristen er tirsdag den 14. august 2018.

 

Ansøgning med referencer og relevante bilag sendes i ét samlet dokument til qhqv@learnmark.dk. Ansættelsesudvalget gennemfører indledende samtaler onsdag den 22. august.

 

Imellem 1. og 2. samtale vil der blive indhentet referencer og gennemført en psykologisk profil-test.

 

Ansættelsesudvalget gennemfører 2. samtale tirsdag den 28. august.

 

YDERLIGERE INFORMATION

Du kan finde mange flere oplysninger om Learnmark Horsens på http://www.learnmark.dk

 

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte rektor Sune Agger på:
M: 42 12 72 30 eller E: suag@learnmark.dk


Kontakt

Learnmark Horsens

Stadionsvej 2
8700
Horsens
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-08-2018
Udløber:
14-08-2018
Kviknummer:
LJA-64192737
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Lignende job