I dag er der 
3
3
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Mercantec

Mercantec

|
Indrykket 25-01-2019

Udviklingsorienteret uddannelsesleder til Midtbyens Gymnasium - EUX, HHX og HTX

Vil du bidrage til at udvikle Midtbyens Gymnasium, og være en del af en teambaseret ledergruppe med store ambitioner inden for uddannelse?

Vil du være med til at sikre den fortsatte udvikling af de erhvervsgymnasiale uddannelser på Midtbyens Gymnasium og i samarbejde med alle kollegaer være med til at løfte vores elever til de aller bedste uddannelsesresultater?

 

Midtbyens Gymnasium slår dørene op til Danmarks helt nye gymnasium. Her samler vi alle uddannelser indenfor EUX, HHX og HTX, og du får som uddannelsesleder en hel unik mulighed for at være med til at lægge grundstenene til fremtidens gymnasium med ca. 1000 elever og 80 medarbejdere.

Vi søger en uddannelsesleder, der i samarbejde med det øvrige ledelsesteam og medarbejdere vil drive den pædagogiske og strategiske udvikling af gymnasiet og stå for den daglige drift. Ledelsesteamet på Midtbyens Gymnasium består ud over dig af rektor og to andre uddannelsesledere. Vi arbejder som et team med fælles ansvar for gymnasiets udvikling og succes.

Eleverne er det centrale omdrejningspunkt, og sammen med underviserne skal du sikre, at eleverne får den bedst mulige uddannelse. Elevernes læring og uddannelse går tæt i hånd med god trivsel, og vi søger en lederkollega, som har en oprigtig interesse i at udvikle og implementere tiltag, som har fokus på elevernes sociale fællesskaber og deres trivsel i det hele taget.

Jobbet som uddannelsesleder er en spændende udfordring for det kompetente skolemenneske, der har talent for ledelse, og som sammen med andre kan skabe forandringer og resultater i lederrollen. Stillingen giver særdeles gode muligheder for både personlig og ledelsesmæssig udvikling.

Hverdagen i jobbet

Du bliver en del af et ledelsesteam, hvor vi søger at dele opgaverne imellem os på en sådan måde, at vi udnytter hinandens kompetencer bedst muligt og understøtter hinanden både i udviklingsopgaver og i det daglige. Konkrete opgaver i denne stilling vil fx være:

  • Personaleledelse med bl.a. MUS og 6-ugers samtaler
  • Daglig ledelse og drift herunder fx skemaer, fravær, karakterer, holdfordeling mv.
  • Drive den pædagogiske og teknologiske udvikling i henhold til den overordnede strategi
  • Kvalitetssikring gennem fx elevtrivselsundersøgelser, løfteevne, undervisningsevaluering mv
  • Sikre fokus på elevernes trivsel og sociale fællesskaber


Opgaverne spænder vidt, og det er derfor vigtigt, at du evner at inddrage og lytte til dine kollegaer i mange forskelligartede processer.

Lidt om dig

Vi søger en person, der er solid til daglig drift, og god til at overholde små som store deadlines. Du er udviklingsorienteret, og du går aktivt forrest med nye initiativer og ideer. Du forstår vigtigheden af elevernes trivsel, og du vægter denne indsats meget højt. Du er med til at fastholde et spændende studiemiljø for eleverne og inspirerende rammer om medarbejdernes udvikling.

Som leder er du tydelig i din ledelsesstil og synlig som person. Du formår at skabe forandringer gennem dialog og samarbejde, og du evner at håndtere mange forskelligartede opgaver i et travlt skolemiljø.

Du har ledelseserfaring og/eller relevant lederuddannelse, samt stor viden om og erfaring med ungdomsuddannelser, og du har lyst til at gå ind i projekter med eksterne parter for at styrke erhvervsgymnasiets potentiale.

Du må meget gerne have en særlig stor interesse for naturvidenskab og teknologi, så du gennem din viden og erfaring på disse områder kan være med til at styrke vores naturvidenskabelige position.

Yderlige oplysninger og ansøgning

Ansættelsen sker på tjenestemandslignende vilkår i lønramme 32 med mulighed for at forhandle individuelle tillæg. Tiltrædelse pr. 1. april 2019.

Arbejdsstedet er i Viborg.

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rektor Bo Lykke Fredsgaard på telefon 29 33 62 93 eller på bofr@mercantec.dk. Du kan læse mere om vores nye gymnasium her

Du søger stillingen via knappen til højre på siden. Ansøgningsfristen er 13. februar 2019, og vi planlægger at holde samtaler den 19. februar 2019.

Alle interesserede opfordres til at søge uafhængigt af personlig baggrund.

Kontakt

Mercantec

H. C. Andersens Vej 9
8800
Viborg
Praktisk information
Oprettet:
25-01-2019
Udløber:
13-02-2019
Kviknummer:
LJA-70065127
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Gammel Hellerup Gymnasium
Frist:
26-08-2019
Herlufsholm Skole og Gods
Frist:
25-08-2019