I dag er der 
1
1
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Odense Tekniske Gymnasium

Odense Tekniske Gymnasium

|
Fyn
|
Indrykket 14-03-2017

Undervisere til Odense Tekniske Gymnasium

Har du lyst til at blive underviser på htx- og/eller eux-uddannelsen? Har du en akademisk baggrund i ét eller flere af fagene matematik, fysik, dansk, engelsk, teknologi og programmering? Så er det nu, du har mulighed for at blive en del af Odense Tekniske Gymnasium (OTG) og en gymnasial uddannelse tæt på virkeligheden. Med gymnasiereformen udbyder OTG nye og spændende studieretninger, herunder en robotteknologisk med matematik og programmering, og vi er et gymnasium i stadig vækst, med stor elevtilgang både på htx- og eux-uddannelsen.

 

Jobbet

Du kommer til at arbejde i et spændende og innovativt miljø på et teknisk/naturvidenskabeligt gymnasium med godt 700 elever og 75 medarbejdere. I de kommende år har vi særligt fokus på implementering af gymnasiereformen, fastholdelse og trivsel via et motiverende og inkluderende studiemiljø og udvikling af gymnasiets evaluerings- og feedbackkultur. Vi møder vores elever i øjenhøjde og har blik for den enkeltes styrker og svagheder. I undervisningen lægger vi stor vægt på kreativitet, dynamik og nytænkning, og vores særlige omdrejningspunkt er anvendelsesorienteringen og samspillet mellem teori og praksis.

 

Ansøgerprofil

Vi forventer selvfølgelig, at du kan se dig selv i ovenstående. Derudover er det som sagt et krav, at du har en akademisk baggrund i ét eller flere af fagene. Vi foretrækker, at du har erfaring med at undervise og eventuelt også har anden erhvervsmæssig erfaring, men det er ikke et krav.

 

Du er naturligvis aktiv og engageret i at samarbejde med fagkolleger, at deltage i tværfaglige projektforløb og at indgå i teamarbejde forankret i studieretningerne, ligesom du er parat til at komme med ny inspiration til undervisningen.

 

Ansættelse

Ansættelse, løn og pension er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten.

 

Send din ansøgning via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger så vi har den senest søndag den 2. april 2017. OTG er en del af Syddansk Erhvervsskole (SDE). Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge.

 

Ansættelsessamtaler finder sted på Odense Tekniske Gymnasium, Munkebjergvej 130, 5230 Odense M i uge 16 og 17. Tiltrædelse den 1. august 2017.

 

Yderligere oplysninger

Kontakt vicerektor Anne-Mette Hansen på telefon 6312 6980 eller 4046 5022.

 

Læs mere om Odense Tekniske Gymnasium på www.otg.dk

Kontakt

Odense Tekniske Gymnasium

Munkebjergvej 130
5230
Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-03-2017
Udløber:
02-04-2017
Kviknummer:
LJA-43771435
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Erhvervsgymnasiet Grindsted
Frist:
13-07-2018