I dag er der 
3
3
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vejen Business College

Vejen Business College

|
Indrykket 10-01-2019

Vejen Business College søger Forstander

Forstander

Vejen Business College

Da skolens forstander gennem 28 år er gået på pension, søger skolen en ny forstander pr. 1. april 2019 eller efter aftale.

Stillingen:

Forstanderen refererer til skolens bestyrelse og har det overordnede strategiske, pædagogiske, administrative og økonomiske ansvar.

Forstanderen skal i samarbejde med bestyrelse og medarbejdere sikre en forsat positiv udvikling af skolen og dens uddannelsestilbud og/samt fastholde og udvikle VBC som en attraktiv arbejdsplads baseret på værdier som tillid, nærvær og samarbejde.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du har en relevant ledelseserfaring, interesse for og indsigt i uddannelsesmæssige forhold, såvel ud fra en driftsmæssig som udviklingsmæssig vinkel. En relevant videregående uddannelse, gerne suppleret med en pædagogisk uddannelse og en lederuddannelse.

Vi forventer en åben og kommunikerende ledelsesstil, samt at du er troværdig, tillidsskabende og evner at samarbejde. Det er ligeledes vigtigt, at du kan motivere og udvikle medarbejderne samt medvirke til at bevare et godt arbejdsmiljø.

Bestyrelsen lægger endvidere stor vægt på følgende egenskaber: Positivt menneskesyn, uddelegerende, visionær, resultatskabende, social, integritet og en uformel omgangstone.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i gældende overenskomst for ledere inden for erhvervsskoleområdet.

Ansøgning:

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Alle interesserede uanset personlig baggrund kan søge stillingen, og ansøgningen skal sendes til Vejen Business College, Jyllandsgade 11, 6600 Vejen att. Bestyrelsesformand Ole Stubbe eller på mail av@vejenbc.dk, mærk ansøgningen med forstander. 

Ansøgningsfrist:

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest fredag den 22. februar kl. 12.00. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos bestyrelsesformand Ole Stubbe på telefon 40184001.

 

Kontakt

Vejen Business College

Jyllandsgade 11
6600
Vejen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-01-2019
Udløber:
22-02-2019
Kviknummer:
LJA-69498945
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Gammel Hellerup Gymnasium
Frist:
26-08-2019
Herlufsholm Skole og Gods
Frist:
25-08-2019