I dag er der 
6
6
 ledige job på Gymnasieskolejob
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vidarskolen

Vidarskolen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 14-03-2017

Vidar Skolen søger lærere med kandidatgrad til at undervise

Er du klar til at tænke nyt, og vil du sammen med os være med til at skabe nye muligheder for vores elever? Lige nu søger vi lærere med kandidatgrad til at undervise i overskolen i fagene:

 

  • Matematik

  • Geografi

  • Biologi

  • Historie

  • Samfundsfag

  • Religion

 

 

Om os

Vi er en mere end 60 år gammel friskole, der bygger på Rudolf Steiners pædagogik. Skolen har fra 1.-12. klasser og underviser eleverne i mange fagområder inden for såvel intellektuelle fag som kunst og håndværk. Vi har endvidere både vuggestue og børnehave tilknyttet til skolen.

 

Vores største aktiv er vores ca. 370 dejlige elever. Herudover har vi et kollegium af engagerede lærere, med en fælles pædagogisk grundforståelse, der sigter på uddannelse af hele mennesket. Og endelig har vi en herlig beliggenhed på Brogårdsvej 61 i Gentofte, tæt ved sø og mose og Gentofte Station.

 

Fra skoleåret 2018/2019 planlægger vi at etablere en HF uddannelse for eleverne i 10.-12 klasse, som er vores nuværende overskole, og det vil være her, du vil skulle undervise. Vi forventer, du har lyst og mod på at være med til at skabe denne nye mulighed for vores elever.

 

Om dig

Du har en kandidatgrad, eller tilsvarende faglige kompetencer, i mindst ét af de ønskede fag. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Steiners pædagogik. Det kunne også være en fordel, hvis du har undervisningserfaring samt pædagogikum, men det er ikke et krav.

 

Som lærer på Vidar Skolen forventer vi, at du bidrager positivt og engageret til at gøre de unge rustet til at møde fremtiden, og at du indgår i et forpligtende fællesskab med dine kollegaer.

 

Motiveret ansøgning med CV og relevante eksamenspapirer sendes senest 3. april 2017 til elsebeth@vidarskolen.dk. Evt. spørgsmål til stillingen rettes til rektor Elsebeth Østergaard tlf.: 27 58 24 18

 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i slutningen af uge 16.

 

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Kontakt

Vidarskolen

Brogårdsvej 61
2820
Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-03-2017
Udløber:
03-04-2017
Kviknummer:
LJA-43734675
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
EUC Syd
Frist:
01-06-2018
Grønlands Selvstyre
Frist:
01-06-2018